Songs For Life
Av Jonas Thun

När jag var lika gammal som Måns är nu lärde jag känna vår visskatt. I vårt vardagsrum satt min pappa och hans visvänner och spelade sånger till gitarr. Ofta vackra, vemodiga men också livsglada sånger. Många av dem lever kvar i mig ännu. För ett tag sedan spelade jag in dem i versioner jag själv tycker om och kan identifiera mig med idag.

Den skivan skickar jag gärna till dig som vill ha den. Jag skickar med ett inbetalningskort och önskar att ni sätter in 100kr till Måns fond Plusgiro 114 89 52 - 3.

Det enda du behöver göra är att mejla mig på jonas@thun.nu och ange din adress så kommer skivan på posten. Du kan också ringa 0411-66677 eller 0733-766677. Det hade varit trevligt att höra från dig!

Vad gäller copyright på låtarna hoppas jag att de som kan göra anspråk på de rättigheterna förstår syftet med skivan och bidrar på sitt sätt. Tack!

Låtarna är: Detroit City, Sista visan, Omkring tiggarn från Luossa, Maj på Malö, Aj aj aj, Ros i snö, Sofia dansar go-go, Samarkand, Help Me Make It Through the Night, Våran galna tupp, Last Thing On My Mind, Gunnar Vägman

 

Tusen tack!

Vi vill tacka dig Jonas för en helt oförglömlig och fantastisk kväll den 12/9 2007 då du spelade och sjöng på en visafton i Veberöd. Än en gång har du imponerat och bevisat att du är något utöver det vanliga.

Dels genom ditt professionella uppträdande och dels genom din behjärtansvärda och generösa insats eftersom allt överskott tillföll Måns fond. För oss betydde kvällen otroligt mycket och den kommer att finnas kvar i våra hjärtan lång tid framöver.

Tack vare dig och Hannelore Baum blev en betydelsefull summa insatt på Måns fond.

Trubadurafton för tävlingsinriktade


Fredagen 14/3 2008 kl 19 spelade Jonas visor och låtar i ateljén hemma hos Tina & Richard i Hassle Bösarp utanför Skurup.

Det blev ännu en underbar och minnesrik kväll. TACK Jonas för att du ställde upp, TACK Tina för att du fixade med mat och lokal, TACK Richard för att du passade alla barn och TACK till alla er som kom och var med under denna afton.