Run For Life

 

Göteborgsvarvet 2012

Göteborg 2012 är avklarat för denna gång! Stort tack alla som deltog och bar tröjorna. Det värmde lika mycket som vanligt och när solen äntligen kom fram värmde det dubbelt.

Det fanns gott om "Månströjor" bland löparna och exakt antal är svårt att säga men vi uppskattar det till ca 60 nya och 10 "gamla", både röda och gröna. De får uppmärksamhet varje år och det är kul att höra publiken känna igen dem och heja på.

Nästa varv går av stapeln 18 maj. Vill du springa och samtidigt uppmärksamma Duchennes muskeldystrofi skall du behålla tröjan och skicka ett mail till fredrik.rundqvist@se.consafelogistics.com. Du kan även gå med i Facebookgruppen "Vi som springer för Måns Rundqvist". Här läggs information ut till alla som är intresserade.

 

Göteborgsvarvet 2011

Göteborgsvarvet är avklarat. Tack alla som ställde upp och sprang för att uppmärksamma Måns sjukdom! Tack alla som hejade på längs vägen och tack Scandic International för sponsring av tröjor!

Tveka inte att anmäla dig till nästa års lopp som går av stapeln 12 maj 2012. Vi bara måste bli över 100 löpare!! Skicka mail med tröjstorlek så fixar vi en tröja till dig, naturligtvis utan kostnad.

Historik:
Nu är det dags igen att samla så många som möjligt till nästa års varv. 2010 var vi 97 st som tog oss runt och nästa år måste vi bara bli fler. Loppet är nu fullt men du som är anmäld kan fortfarande springa i team "Måns". Meddela oss så att ni kommer med på vår lista. Har ni inte fått "Månströjan"? Ge oss storlek så fixar vi det!

Anmälda löpare just nu: 76

Vi överlevde Göteborgsvarvet! Trots att det var 25 grader varmt och strålande sol klarade vi oss i mål helskinnade, även om det var tuffare för vissa (nämner inga namn). Det var en underbar känsla före varvet då vi var ett trettiotal som samlades på Frölundaborg innan starten. Stefan Holm var också på plats i sin tröja "Hopp för framtiden" - då han sprang för SMDF. Han kommer att springa ett par lopp i Sverige iklädd en tröja från SMDF med budskap om att öka hoppet för pojkar med Duchenne.

Ystads kommun var på plats med 20 löpare och alla andra nära, kära, bekanta, kollegor, släktingar, människor som hört av sig till oss som ville springa osv. TUSEN, TUSEN tack för er fantastiska insats! Och TUSEN tack till vår fantastiske sponsor från Stockholm som också var på plats med sin flickvän.

GT tog bilder och gjorde en intervju med Fredrik och Stefan Holm. En artikel fanns med i söndagens tidning.

Vi kunde glatt konstatera att det var 97 personer som sprang denna gång. Tröjan blev uppmärksammad och vi syntes långa vägar i rött och limefärgat. Häftig känsla att vara ett team som gjorde något tillsammans och som dessutom har så stor betydelse. Alla verkar som sagt ha klarat sig i mål - och den bästa tiden i vårt team "Måns" var Mikael Tordenmalm (Måns mosters pojkvän) med 1.36. Inte illa! De allra flesta klarade sig runt 2 h och många även därunder. Petra förbättrade sin tid med 25 min från förra året, till 2.50 och även om det är långsamt var hon supernöjd eftersom hon inte tränat så mycket. Fredrik gick i mål på 2.39 och det får man nog kalla en bedrift eftersom han inte tränat alls sedan förra året.

Följ gärna forumet "Vi som springer för Måns Rundqvist" på Facebook här.

 

Göteborgsvarvet 2010
Nu är samtliga tröjor beställda. Vi som har förra årets tröjor kvar springer i dem och de som är nyanmälda kommer att få limegröna med samma tryck. Mer information om hur de kommer att distribueras läggs ut på denna sida innan loppet.

Stefan Holm kommer att springa Göteborgsvarvet och även han uppmärksamma Duchenne genom att ha en SMDF tröja på sig. Riktigt kul!

Antal löpare just nu: 97

Har du idéer så tveka inte att höra av dig!

Ystads kommun har erbjudit samtliga anställda transfer Ystad-Göteborg och shorts om de deltar i loppet! Ett fantastiskt initiativ och vi hoppas naturligtvis att vi blir många som kommer att åka upp till Göteborg. Scandic International sponsrar alla med funktionströjor.

Göteborgsvarvet 2009
Göteborgsvarvet uppmärksammades extra mycket eftersom arrangörerna slog världsrekord i antal deltagare samtidigt som det firade 30 år. 48 personer sprang för att uppmärksamma Duchennes muskeldystrofi vilket var helt fantastiskt! Vi bar alla samma röda tröjor som på Stockholm Marathon förra året.


Scandic International sponsrade oss med tröjor och en summa pengar till välgörande ändamål. Tusen tack Neil för ditt engagemang!

Juristbyrå Jersling ställde också upp med sponsring vilket vi är oerhört tacksamma för. Tack Annika för att du ville stötta oss även denna gång!

Stockholm Marathon 2008 - historik
David Wiles, en god vän drog igång en sponsorkampanj för att försöka samla in pengar till Måns.

David tecknade sponsoravtal med Scandic International.

De som sprang bar en tröja med Scandic Internationals logotype på ryggen och en bild på Måns på framsidan.

Tack Adidas för att ni sponsrade oss löpare med fina skor!

Annika Jersling som själv sprang sponsrade projektet via sitt företag Juristbyrå Jersling. Tusen tack för ditt initiativ!

Tack YstadSaltsjöbad för att ni sponsrade oss med shorts och kepsar!

De som sprang Marathon 2008 var:
Neil Perera från Scandic International, Fredrik Rundqvist, Anna Hull, Benny Asp, André Svensson, Emely Möller, Mikael Tordenmalm, Magnus Nelson, Fredrik Resman, Fredrik Olsson, Annika Jersling, Joakim Liljedahl och Michaela Idhammar. Samtliga kom i mål och tiderna varierade från 3.48 till 5.35. Den bästa tiden fick Joakim Liljedahl med 3.48.33. Tack till er alla som ställde upp och gjorde denna dag oförglömlig!

Företag som sponsrade oss 2008 var: